Onze visie en werkwijze

Jouw wensen en doelen staan te allen tijde centraal. Wij staan naast jou, om rekening houdend met jouw mogelijkheden, je te ondersteunen bij de realisatie van je wensen en doelen. Uiteraard betrekken we, indien jij dat wenst, jouw omgeving ook bij ons gezamenlijk plan om zo optimaal mogelijk te werken.

Wanneer je wensen en doelen in de loop van de tijd veranderen zijn onze begeleiders flexibel en veelzijdig opgeleid om jou indien gewenst langdurig (lifetime) te ondersteunen.

Nadat je jezelf via mail of telefonisch hebt aangemeld maken we een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek geef jij je wensen t.a.v. de begeleiding aan. Mocht je naar aanleiding van het kennismakingsgesprek verder met ons willen dan starten we de intake op. Tijdens de intake gaan we ook verder in op je doelen. De begeleiding die wij bieden kan plaatsvinden in je eigen omgeving of op onze locatie te Amerongen. In principe ontvang je de begeleiding altijd van je vaste persoonlijk begeleider.

Ontwikkel je op eigen wijze!